vrijdag 1 april 2011

Feest! 10-jarig jubileum van Paul

Waarom zou je één dag kiezen als je een jaar lang feest kunt vieren? In heel 2011 bestaan we 15 jaar, dus hebben we ook het hele jaar feest!

Natuurlijk hebben we wel een paar mijlpalen en 1 april is er daar één van. Deze dag stond niet alleen in het teken van de nieuwe RECRON website. Nee, we hadden ook intern iets te vieren. Paul is vandaag namelijk precies 10 jaar bij ons in dienst! Tijd voor ballonnen, slingers en taart dus!

Paul is senior webdesigner bij Holiday Media. Begonnen in het oude kantoor aan de Ruwekampweg heeft hij de verhuizing in 2003 naar onze huidige locatie meegemaakt en was in 2001 bij de allereerste "HolidayDay", ons jaarlijks uitje met het team. Ook op de Extreme Website Makeover in 2008 was hij natuurlijk van de partij!

Paul heeft al vele projecten op zijn naam gezet. Websites die hij onlangs heeft ontworpen en gerealiseerd zijn bijvoorbeeld die van Recreatiepark TerSpegelt, De Veerhoeve en Horsetellerie Rheezerveen. Op dit moment werkt hij aan nieuwe websites voor Maas RBM, de Heische Tip en Allurepark de Zeven Linden.


Zelf zegt Paul: "Het leuke aan het werk als webdesigner is de telkens wisselende uitdaging die bij een project hoort". Lees hier verder over zijn visie op webdesign.