maandag 11 april 2011

Kom paaseieren zoeken op www.holidaymedia.nl!

Nog een kleine twee weken voordat het zover is, maar op onze website www.holidaymedia.nl hebben we alvast paaseitjes verstopt. Vind ze allemaal en je krijgt ze thuisgestuurd!

Paaseieren zoeken op internet is een leuke actie om bezoekers alle pagina's van je website te laten zien. Nieuw is het alleen niet... In 1997 hadden we voor onze website van Camping Latour ook al een paaspuzzel gemaakt. Bezoekers moesten paaseitjes op de site vinden om kans te maken op een week gratis kamperen of een weekendje in de nieuwe kampeerbungalow. Ook gaven we toegangskaarten weg voor de Efteling en Recreatiepark Hemelrijk.

Het was in 1997 al een erg leuke en succesvolle actie en we verwachten van deze editie nog meer! Helaas geen kampeer-arrangementen of vrijkaartjes, maar je krijgt de paaseitjes wel als aardigheidje thuisgestuurd.

3 opmerkingen:

Unknown zei

Pasen is weer voorbij en de paaseitjes zijn van de website gehaald. We hopen dat je hebt meegedaan met zoeken en het een leuke actie vond! Wij vonden het in ieder geval erg geslaagd en hebben met plezier 140 mensen blij gemaakt met 1400 paaseitjes!

Anoniem zei

Vorig jaar was inderdaad erg geslaagd! Komt de zoekactie voor de paaseieren dit jaar weer?

Unknown zei

Jazeker! Dat kan dit jaar op www.cambiance.nl, je maakt kans op een gratis kampeervakantie met Pasen op één van de Cambiance Brabant Vakantieparken.