zondag 28 juni 2009

Holiday Media ‘ziet’ Geel en Lime

Holiday Media is actief betrokken bij het RECRON project Gastvrij Nederland. Als deelnemer in het Innovatiefonds dragen wij ons steentje bij aan vooruitgang van de vakantiebeleving in Nederland. Wij vonden het tijd om zelf eens inspiratie op te doen!

Afgelopen week hebben Hans, Joris en Wim een bezoek gebracht aan twee “Inspiratieparken” van Gastvrij Nederland. Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee in ’s-Gravenzande, een voorbeeldbedrijf voor de Uitbundig Geel doelgroep en Vakantiepark Schouwen in Renesse, voor de Gezellig Lime recreant. Twee belevingswerelden die relatief dicht bij elkaar liggen en samen 50% van de Nederlandse vakantieganger representeert.

Natuurlijk hebben we ons huiswerk gedaan en kennen we de Recreantenatlas, maar juist het bezoek aan de parken en de gesprekken die we hadden met de ondernemers waren erg verhelderend. Het ene park is het andere niet en Geel is niet Lime. Wij zitten boordevol inspiratie en gaan ons voor de volle 100% inzetten voor “Virtueel Gastvrij Nederland”. Dé community voor iedereen die met innovatie in de recreatie bezig is!