zondag 17 augustus 2008

Missie geslaagd!

Na 3 dagen hard werken zijn we erin geslaagd om een compleet nieuwe website voor Strandcamping Groede te maken!

Zoals in de blog al te lezen was, waren de laatste uurtjes voor de deadline behoorlijk spannend. Niet omdat we achter liepen op de planning, want we hebben het voor elkaar gekregen om het draaiboek bijna feilloos te volgen. Nee, zoals bij ieder project kunnen wij moeilijk stoppen met puntjes op de i te zetten...
Een website is nooit klaar en de flexibiliteit en dynamiek van een goede website maakt het leuk om de site continu bij te werken en uit te breiden. Leuk voor de ondernemer, maar zeker zo leuk voor de gasten die elke keer weer iets nieuws ontdekken op de site.

Met alle nieuwe mogelijkheden en innovatieve "toeters en bellen" op www.strandcampinggroede.nl, verwachten wij dat zowel de familie van Damme als de camping gasten er de komende tijd veel plezier aan zullen beleven!

Ik wil hierbij alle collega's (nogmaals) super bedanken voor de inzet de afgelopen dagen! We hebben een topprestatie neergezet en mogen trots zijn op het resultaat. Joris, Roel, Paul, Meraj, Jan, Roy, Jeroen, Charlotte en Hans: Bedankt!

En uiteraard ook familie van Damme en medewerkers van Strandcamping Groede, hartelijk dank namens iedereen van Holiday Media voor alle tijd en energie die jullie besteed hebben aan ons. Hopelijk denken jullie met evenveel plezier als wij terug aan de tijd dat die "groene mannetjes" op de camping verbleven :-)

Wim