vrijdag 15 augustus 2008

Grafische concepten opgeleverd

Na een lange dag werken, zijn gisteren de eerste twee grafische concepten opgeleverd. Langzaam begint duidelijk te worden dat drie dagen toch echt kort is om een heel nieuwe website op te leveren!

Aan het begin van de avond zijn de concepten besproken met de klant en deze ochtend worden de laatste wijzigingen aangebracht.

De concepten zijn veelbelovend. Uiteindelijk is gekozen voor het concept waarin met name de strandbeleving goed naar voren komt! De kenmerkende prachtige omgeving wordt door middel van sfeerfoto's goed weergegeven.

De website wordt een verlengstuk van de omgeving en sluit goed aan bij de brochure. Momenteel worden de puntjes op de i gezet en gaan we zo met vol vertrouwen het aangepaste concept laten zien.

Als het aangepaste concept wordt goedgekeurd kan echt begonnen worden aan de bouw van de website. Houdt daarom deze blog goed in de gaten!

Update 10:30 uur: Het aangepaste concept (zie hiernaast) is goedgekeurd!Voor de volledigheid, hiernaast staat het tweede concept waar niet voor gekozen is.