donderdag 7 augustus 2008

"Camping Groede" investeert in toekomst

Camping Groede (Zeeuws-Vlaanderen) grijpt het jaar 2008 aan om te innoveren en te investeren in de voorzieningen op de camping en in de omgeving. Dit jaar zal Camping Groede op verschillende gebieden ontwikkelingen doormaken om nog beter aan de wensen van de toekomstige gast te voldoen.

Uitbreiding van de camping
Het nieuwste kampeergedeelte, gerealiseerd op 8 ha. uitbreiding, is zeer ruim opgezet. Alle kampeerplaatsen zijn minstens 150 m² groot en er is veel rekening gehouden met de inpassing van de camping in de omgeving. Door de indeling van het terrein en de keuze van beplanting, wordt aangesloten op het karakter van de aangrenzende gebieden: polder, kreek en duin. Het centrumgebied van de camping wordt komende winter ingericht in strandsfeer. De grenzen tussen de camping en de omgeving vervagen hierdoor. De unieke ligging van Camping Groede, direct aan zee & strand en tevens omgeven door natuur, wordt nog beter “voelbaar” op de camping.

Nieuwe website
Om dit gevoel over te brengen op de bezoekers van www.campinggroede.nl zal deze website volledig worden vernieuwd. Hier bewandelt Camping Groede niet de voor de hand liggende weg, maar wordt gekozen voor een Extreme Website Makeover! Holiday Media, de internetspecialist van de recreatiebranche, zal van 14 tot en met 17 augustus 2008 met haar hele team live op de camping een compleet nieuwe website komen bouwen. De actie is online te volgen op www.extreme-website-makeover.nl.

Virtuele wandeling

Samen met specialistische partners zoals Holiday Media, wil Camping Groede een voorloper zijn op het gebied van innovatieve toepassingen. Een voorbeeld van een nieuwe toepassing is om internetbezoekers de mogelijkheid te geven een virtuele wandeling te laten maken op de website van Camping Groede. Tijdens deze virtuele wandeling bepaalt de bezoeker zelf de route over de camping!

Camping Groede is hiermee een vooruitstrevende camping die investeert in de toekomst!