donderdag 14 augustus 2008

Een stormachtige start

Gistermiddag zijn Jan en ik al op Groede gearriveerd om de werktent op te zetten en de apparatuur te testen.

Met windkracht 8 viel het niet mee om het zeil op de tent te houden en hebben toch maar besloten dat tot morgenochtend te laten liggen. Gelukkig werkte de internetverbinding wel, nadat de stekkertjes van de kabel opnieuw waren aangezet... (wat was de kleurvolgorde ook alweer?)

Na een stormachtige nacht is de wind vanochtend een beetje gaan liggen en met extra hulp stond de tent binnen no-time. Helaas wilde het nu - ondanks de tests van gisteren - niet lukken om op internet te komen, maar met nieuwe DNS-instellingen in de router toch net op tijd gelukt.

De rest van het Holiday Media team is inmiddels keurig op tijd de camping opgereden en na een paar hectische uurtjes (camping rondlopen en flyeren, tentjes opzetten, werkstations aansluiten, intakegesprek met klant en vormgeefster) heeft iedereen zich weer bij de tent verzameld voor een heerlijke lunch!

Met slechts een half uurtje vertraging is nu de rust in de tent en is iedereen lekker aan het werk: Paul en Meraj maken een grafische vormgeving, Jan zet het Content Management Systeem op, Jeroen en Roy zijn interviews aan het houden met gasten, Roel is foto's aan het inventariseren, Charlotte de teksten, Joris en Hans coördineren dit in het aanleverdocument, terwijl Mike het allemaal vastlegt op de interactieve video.

En ik? Ik neem even de tijd om jullie op de hoogte te houden ;-)