dinsdag 11 augustus 2009

Achter de schermen van de Holiday LiteSite

Natuurlijk bedienen we het liefst een zo breed mogelijke markt. Tot nu toe hebben we ons niet bezig gehouden met de "kleinere" websites. Dat komt omdat wij altijd voor kwaliteit willen gaan en ook een kleine website de volledige aandacht nodig heeft voor wat betreft advies, intake, vormgeving, invulling e.d. Op deze manier kwam ook een kleinere website al snel op een aardige investering.

Toch jammer dat we hiermee een gat lieten vallen voor vele bedrijven die nu overgelaten worden aan "buurjongens" of (bijna) gratis webhosting- met websitemaakprogramma's van de massa-aanbieders. Ik schrijf "lieten" omdat we voor deze sites nu een ideale oplossing hebben gevonden. We hebben ons nieuwe product "Holiday LiteSite" genoemd.

De Holiday LiteSite is gebaseerd op een volledig Content Management Systeem (CMS). Dit systeem is afkomstig van onze parner Procurios waarmee we onlangs ook het omvangrijke project voor de VVV Zeeland hebben afgerond.

Er is volop keuze uit vormgevingen en layouts zodat de eigen identiteit van het bedrijf prima naar voren komt. Na het opzetten van de huisstijltemplate nodigen we de klant uit voor een training/workshop. Deze heeft twee doelen. De klant leert hier om te gaan met het CMS zodat hij/zij de website helemaal zelf kan onderhouden. Maar net zo belangrijk, we adviseren de klant tijdens de workshop over de opzet en invulling van de website. Niet alleen voor de bezoeker maar ook voor de zoekmachines. Het CMS bevat een aardig arsenaal aan tools om de indexering bij zoekmachines ideaal te laten verlopen.

Voorzien van deze kennis en al een start gemaakt met de bouw van de website kan de klant thuis zonder gebruik van progamma's de site verder invullen en onderhouden.
Erg belangrijk hierbij is dat we de klant hier niet aan zijn/haar lot overlaten. Onze servicedesk is altijd paraat om te assisteren.

We denken met deze Holiday LiteSite een mooi product in de markt te zetten voor bijvoorbeeld minicampings, bed & breakfast, kleine groepsaccommodaties, dagrecreatie, musea enz.
Maar ook voor bedrijven die al een eigen website hebben kan de Holiday LiteSite prima dienst doen voor bijvoorbeeld een eigen webpresentatie van horeca, manege, dagattractie, vergaderlocatie e.d.

Meer informatie treft u aan op de speciale website voor de Holiday LiteSite: www.holidaylitesites.nl