donderdag 8 september 2011

Uit de oude doos: We hebben de Campagneprijs Recreatie 1997 gewonnen!

"Hoera!!! We hebben de Campagneprijs Recreatie 1997 gewonnen!!!" Trots namen we de prijs op het provinciehuis in Den Bosch in ontvangst, niet wetende dat we nog geen 5 jaar later in diezelfde stad ons kantoor zouden vestigen.

De prijs, het beeld "De Toerist", staat nog steeds op het kantoor van Hans en herinnert aan onze allereerste website en internetpromotie ervoor. Een echte mijlpaal in het 15-jarig bestaan van Holiday Media.


Lees hieronder het berichtje dat we trots op onze website plaatsten en luister het audiofragment terug van het nieuwsbericht op de radio:
"Hoera!!! We hebben de Campagneprijs Recreatie 1997 gewonnen!!!"
Op woensdag 11 juni is de Campagneprijs Recreatie 1997 uitgereikt aan Camping Latour. Wij hadden onze internetsite en de promotiecampagne daaromheen ingezonden voor deze prijs. De campagne draagt de naam Camping Apenstaartje Latour NL. (camping@latour.nl). Veel bezoekers hebben onze site bekeken, informatie aangevraagd en ook daadwerkelijk geboekt en in sommige gevallen zelfs al gekampeerd tijdens de voorjaarsvakantie. Wij bedanken iedereen die heeft meegeholpen om deze campagne tot een succesvolle te maken. In de eerste plaats natuurlijk aan de bezoekers, maar ook veel dank aan onze service-provider xxLINK die ons met raad en daad hebben bijgestaan, Wendy en Liz bedankt!

Hans en Wim Latour.

Ook genomineerd voor deze prijs waren:

- De Katjeskelder in Oosterhout
- Brabantse Museumstichting in Tilburg
- Streek VVV Hart van Brabant in Tilburg
- Content Kempenland in Valkenswaard
- Ten Vorstel in Bladel