dinsdag 31 augustus 2010

Hoe gaat een 'restyling' in zijn werk?

We praten over een restyling als de website al in beheer is van Holiday Media en als de wens er is om de website compleet te vernieuwen. Er zijn verschillende redenen waarom iemand een nieuwe website wil hebben. Hieronder noemen we voorbeelden met daarbij praktijkcases.

Frameset - De Krakeling
De oude website van de Krakeling was nog opgezet in een frameset maar de uitstraling was nog wel naar wens. Een website op basis van een frameset heeft een verouderde techniek en is met name slecht voor de goede vindbaarheid van de website in de zoekmachines. Mede hierdoor is er besloten om de website technisch te restylen zodat de laatste webstandaarden konden worden ingezet en er beter op de bezoeker kon worden ingespeeld.


Doelgroepen - Camping Den Blanken
De website van Den Blanken staat nu zo'n 3 jaar online en wordt door de bezoekers nog steeds positief ontvangen. Echter misten de campingeigenaren de doelgroep gerichte content. Om hier beter op in te spelen zijn we op dit moment bezig met een uitbreiding van de website zodat elke doelgroep apart kan worden aangesproken.


Resolutie - 't Sikkeler
De oude website van 't Sikkeler was gemaakt in de tijd dat pc schermen nog vrij klein waren en de videokaarten geen hoge resoluties gebruikten. Door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren hebben steeds meer mensen een groter scherm. Om hier beter gebruik van te maken heeft 't Sikkeler ervoor gekozen om een nieuwe website te laten maken.


Vormgeving - Cambiance
Vorig jaar is de website van de Cambiance door ons overgenomen van een andere partij met behoud van de vormgeving en de inhoud. Na een jaar waren de deelnemers van de Cambiance er over uit dat de website aan vernieuwing toe was en dan vooral vanwege de uitstraling. De website is na de restyling van een statische rechthoekige website overgegaan in een dynamisch geheel met veel herkenning voor de bezoekers.


Mocht u zich herkennen in één van de bovenstaande situaties neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken!