dinsdag 10 juni 2008

Persbericht: Holiday Media komt naar je toe deze zomer!

Met de actie "Extreme Website Makeover" gaat het team van Holiday Media deze zomer binnen 3 dagen een compleet nieuwe website bouwen voor Camping Groede in Zeeuws-Vlaanderen.

Vanaf donderdag 14 augustus zullen de webdesigners, developers en consultants van Holiday Media 3 dagen lang hun comfortabele bureaustoelen verruilen voor een picknickset onder de luifel van de "Holiday Webcamper". Want om de sfeer van het Zeeuwse bedrijf optimaal mee te krijgen, zullen ze op locatie te werk gaan.

"Het is voor ons een enorme uitdaging om in zo'n korte tijd een complete website van begin tot eind te ontwerpen, ontwikkelen en in te vullen", vertelt Wim Latour, manager van Holiday Media. "Normaal gesproken heeft de ontwikkeling van een nieuwe website een doorlooptijd van 4 tot 6 weken, maar met een goede planning en het enthousiasme en inzet van alle Holiday'ers ben ik ervan overtuigd dat het gaat lukken!".

Tijdens de actie is het team van Holiday Media continu te volgen op alle denkbare "Web 2.0" sites (Blogger, Hyves, Twitter, YouTube) en natuurlijk via een webcam op de eigen website www.holidaymedia.nl.